KITCHEN ON THE EDGE OF THE WORLD SERIES

Når det gjelder de tre hovedarrangementene i Kitchen on the Edge of the World, finner du informasjon om tidspunkter for bestilling under:

Vi ligger kanskje avsides til, men vår kjærlighet til fantastisk mat og interessante mennesker har satt oss i forbindelse med kokkene Valentine Warner og Mark Hix. Sammen har vi utviklet programmet Kitchen on the Edge of the World for 2019 og framover, drevet av verdens beste kokker og bartendere i ekstraordinære naturomgivelser. I tillegg kan vi tilby arrangementer med innflytelsesrike artister, filmprodusenter eller natureksperter, samt opplevelser som øyhopping, fiske, harejakt, knivlaging, yoga og mye annet.

Kom til oss for ekte inspirasjon. Finn tilbake til naturen og nyt fantastisk mat og drikke laget av kokker og bartendere som gir naturen og årstidene liv gjennom sitt det de gjør.

Tilgjengelige perioder i 2020:
26. – 30. mars
18. – 22. juni
17. – 21. september

Gjestekokker: Angela Hartnett, Skye Gyngell og Niklas Ekstedt

Foredrag i samarbeid med Curious Arts: curiousartsfestival.com

Fra media ...

Mark Hix heads to Norway to fish for cod and cook up a storm

I’ve just been on a whistle-stop trip to Norway with fellow chef Valentine Warner, staying in a village called Holmen on the ridiculously beautiful Lofoten fishing islands to the north west of the country ...

A Foodie Adventure That Will Take You To The Top Of The World

Giving a new meaning to the term ‘top table’ is the innovative ‘Kitchen on the Edge of the World’, which takes place in the remote Lofoten Islands in Norway, often referred to as the ‘top of the world ...

The Kitchen on the Edge of the World

On a hilly archipelago deep in the icy Arctic Circle, a hardy British chef leads foodie adventurers into the Nordic wilderness to connect ingredients to their roots ...

Fine dining at Norway’s wild and wonderful Kitchen on The Edge of the World

I am sitting in a Hans J Wegner chair, enjoying a negroni-with-a-twist, mixed by an award winning bartender, and a canapé of ptarmigan on toast, prepared by a TV chef ...