Kitchen on the edge of the world

VELKOMMEN

Kitchen On The Edge Of The World er et helt spesielt kulinarisk eventyr 68 grader nord. Denne langhelgen byr vi på spennende aktiviteter som både vil berike og begeistre, men hjertet av temahelgen ligger i kjøkkenet. I løpet av oppholdet, enten det er ute i frisk havluft, eller inne foran vedovnen med en god bok, vil du kunne nyte fantastiske råvarer, fisket, fanget og sanket fra vårt rikholdige, lokale spiskammer.

Vi inviterer deg til å bo hos oss i fire netter, omgitt av hav og fjell og et eventyrlig landskap. Uansett årstid, vil du finne tilbake til naturen sin rytme når du kommer til oss.

Hver kveld samles vi sammen med kokkene og andre eventyrlystne gjester i vår intime restaurant, hvor du nyter drinker tilberedt med en god dose kjærlighet samtidig som kveldens meny trylles frem i vårt åpne kjøkken. I løpet av oppholdet er du med å skape dine egne opplevelser, enten du er ute i den friske havluften, eller hygger deg foran vedovnen med en god bok. Om du ønsker, kan du i løpet av helgen tilegne deg nye ferdigheter gjennom ulike håndverkskurs, slik at du kan dra hjem med ditt egne håndlagde kunstverk. Og sist men ikke minst - vi bor ytterst i Lofoten, som er kjent for sine rike fiskeforekomster.

Hjertelig velkommen,
Ingunn Rasmussen and Valentine Warner

PROGRAM

16-20 September 2021
Hugh Fearnley-Whittingstall (gjestekokk / taler)
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
Nick Strangeway (bartender)
Tom Frost (kunsttrykk)
Ed Hunt (knivmaker)

23-27 September 2021
Angela Hartnett (gjestekokk)
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
Nick Strangeway (bartender)
Dave Broom (whisky maestro)
Tom Frost (kunsttrykk)
Ed Hunt (knivmaker)

24-28 Mars 2022
Nuno Mendes (gjestekokk)
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
Nick Strangeway (bartender)
Jim Parkyn (animasjons- og leiremaker)

16-20 June 2022 – Niklas Ekstedt

23-27 Juni 2022 - annonseres i nærmeste fremtid

15-19 September 2022 - annonseres i nærmeste fremtid

22-26 September 2022 - annonseres i nærmeste fremtid

Priser starter på £4,250 per person
Legg inn detaljene dine under for mer informasjon om kitchen on the edge of the world

DETTE ER INKLUDERT

  • Overnatting 4 netter (Dobbeltrom, rorbu eller suite)
  • Reise Leknes / Sørvågen tur / retur *
  • Frokost, lunsj og middag, med min. 4-retters middager tilberedt av gjestekokk og Valentine Warner
  • Cocktail- eller vinparing med alle middager (alkoholfrie versjoner tilbys) **
  • Matlagings-demonstrasjoner
  • Cocktail-demonstrasjon
  • Håndverkskurs ledet av kunstnere, og ditt eget eksemplar til å ta med hjem
  • Havfiske med lokal fisker (Mars) eller RIB-tur til yttersiden av Lofoten (Juni og September)
  • Lokale turer og kulturvandringer med guide
  • Sanking (Juni og September)
  • Piknik med bål
  • Badestamp ved havet

* Flyreiser er ikke inkludert, men vi er gjerne behjelpelige med å arrangere reisen.
** Alt annet av vin, øl eller brennevin er ikke inkludert

EKSEMPEL PÅ REISEPROGRAM

Dette eksempelet på innhold inkluderer foreslåtte tillegg. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt eget program hos oss.

Torsdag

  • Ankomst Leknes lufthavn i Lofoten
  • En fra vårt team møter deg og blir med på turen til Holmen Lofoten
  • Velkomstdrink, med påfølgende kveldsmat tilberedt av Valentine

 

Fredag

  • Yoga
  • Norsk frokost
  • Havfisketur
  • Lunsj
  • Valentine Warner - matlagings-demonstrasjon
  • Knivproduksjon med smed (første økt)
  • Cocktail-verksted før middag
  • Middag tilberedt av gjestekokk

 

Lørdag

  • Norsk frokost
  • Håndverkskurs
  • Knivproduksjon med smed (andre økt)
  • RIB-tur til yttersia av Lofoten
  • Picnic lunch
  • Badestamp
  • Middag tilberedt av Valentine Warner

 

Søndag

  • Yoga
  • Norsk frokost
  • Fjelltur og sanking
  • Lunsj
  • Matlagings-demonstrasjon m/ gjestekokk
  • Håndverkskurs
  • Avslutningsmiddag med gjestekokk

 

Mandag

  • Frokost og avreise

 

MERKNAD: Reiseplanene er veiledende og kan endres avhengig av vær.

LES MER

Vi inviterer kokker som har et spesielt forhold til naturen, som responderer direkte på omgivelsene og i tillegg er ekstremt dyktige i sitt fag. Lofotens ville landskap og dramatiske sesonger gjør at vi har rik tilgang på helt unike lokale råvarer, som vi ønsker å dele med deg.

Det samme gjelder også kunstnerne vi velger til å lede håndverkskurs under oppholdet. De er valgt for sitt bemerkelsesverdige håndverk, men også fordi de tilpasser seg vår beliggenhet, uansett årstid.

Hvem blir med oss på Kitchen On The Edge Of The World