Kitchen on the edge of the world

VELKOMMEN

Kitchen On The Edge Of The World er et helt spesielt kulinarisk eventyr 68 grader nord. Denne langhelgen byr vi på spennende aktiviteter som både vil berike og begeistre, men hjertet av temahelgen ligger i kjøkkenet. I løpet av oppholdet, enten det er ute i frisk havluft, eller inne foran vedovnen med en god bok, vil du kunne nyte fantastiske råvarer, fisket, fanget og sanket fra vårt rikholdige, lokale spiskammer.

Vi inviterer deg til å bo hos oss i fire netter, omgitt av hav og fjell og et eventyrlig landskap. Uansett årstid, vil du finne tilbake til naturen sin rytme når du kommer til oss.

Hver kveld samles vi sammen med kokkene og andre eventyrlystne gjester i vår intime restaurant, hvor du nyter drinker tilberedt med en god dose kjærlighet samtidig som kveldens meny trylles frem i vårt åpne kjøkken. I løpet av oppholdet er du med å skape dine egne opplevelser, enten du er ute i den friske havluften, eller hygger deg foran vedovnen med en god bok. Om du ønsker, kan du i løpet av helgen tilegne deg nye ferdigheter gjennom ulike håndverkskurs, slik at du kan dra hjem med ditt egne håndlagde kunstverk. Og sist men ikke minst - vi bor ytterst i Lofoten, som er kjent for sine rike fiskeforekomster.

Hjertelig velkommen,
Ingunn Rasmussen and Valentine Warner

2022 

16-20 June Niklas Ekstedt
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
Nick Strangeway (drinks)
Oliver Rampley (naturguide)
Lee John Phillips (wood work)

23-27 Juni Margot Henderson *fully booked
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
James Randall (drinks)
Oliver Rampley (naturguide)
Lee John Phillips (wood work)

15-19 Sept James Lowe, Lyle’s *fully booked
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
Nick Strangeway (drinks)
Alex Pole (smed)
Ros ‘Her Dark Materials’ Atkinson (photographer)

22-26 Sept Richard Corrigan *fully booked
Valentine Warner (vert og gjestekokk)
Nick Strangeway (drinks)
Alex Pole (smed)
Ros ‘Her Dark Materials’ Atkinson (photographer)

2023 

23-27 March Rick Stein

15-19 June Masaki Sugisaki

22-26 June Nuno Mendes

21-25 Sept Nieves Barragán Mohacho

28-02 Sept/Oct Fuchsia Dunlop

Prices start at £4700 per person
Fyll inn skjemaet under for mer informasjon om kitchen on the edge

DETTE ER INKLUDERT

  • Overnatting 4 netter (Dobbeltrom, rorbu eller suite)
  • Reise Leknes / Sørvågen tur / retur *
  • Frokost, lunsj og middag, med min. 4-retters middager tilberedt av gjestekokk og Valentine Warner
  • Cocktail- eller vinparing med alle middager (alkoholfrie versjoner tilbys) **
  • Matlagings-demonstrasjoner
  • Cocktail-demonstrasjon
  • Håndverkskurs ledet av kunstnere, og ditt eget eksemplar til å ta med hjem
  • Havfiske med lokal fisker (Mars) eller RIB-tur til yttersiden av Lofoten (Juni og September)
  • Lokale turer og kulturvandringer med guide
  • Sanking (Juni og September)
  • Piknik med bål
  • Badestamp ved havet

* Flybilletter er ikke inkludert men vi hjelper deg gjerne med å finne den beste ruten til oss.
** Alt annet av vin, øl eller brennevin er ikke inkludert

EKSEMPEL PÅ REISEPROGRAM

Torsdag

  • Transfer from Leknes Airport with a member of our team
  • Welcome drinks and dinner in the restaurant


Fredag

  • Norsk frokost
  • Fishing or foraging trip
  • Lunch in the restaurant
  • Valentine Warner - matlagings-demonstrasjon
  • Knifemaking with blacksmith 
  • Cocktail-verksted før middag
  • Middag tilberedt av gjestekokk


Lørdag

  • Early morning swim
  • Norsk frokost
  • Animation or woodwork session
  • RIB-tur til yttersia av Lofoten
  • Bonfire picnic lunch
  • Badestamp ved havet
  • Middag tilberedt av Valentine Warner

Søndag

  • Norsk frokost
  • Mountain hike and picnic lunch
  • Matlagings-demonstrasjon m/ gjestekokk
  • Further craft sessions
  • Avslutningsmiddag med gjestekokk 

Mandag

  • Frokost og avreise

NB. Activities are entirely dependent on the weather

LES MER

Vi inviterer kokker som har et spesielt forhold til naturen, som responderer direkte på omgivelsene og i tillegg er ekstremt dyktige i sitt fag. Lofotens ville landskap og dramatiske sesonger gjør at vi har rik tilgang på helt unike lokale råvarer, som vi ønsker å dele med deg.

Det samme gjelder også kunstnerne vi velger til å lede håndverkskurs under oppholdet. De er valgt for sitt bemerkelsesverdige håndverk, men også fordi de tilpasser seg vår beliggenhet, uansett årstid.

Hvem blir med oss på Kitchen On The Edge Of The World