Restaurant

Send oss en email for reservering av bord

Havet og fjellene rundt Holmen Lofoten har forsynt innbyggerne i generasjoner, og vi ønsker å bevare denne måten å leve på. I et øysamfunn der mye styres av været, er det heller ikke like lett å få levering fra fastlandet. Dette har gjort oss enda mer bevisst på å benytte de lokale råvarene og produktene som er tilgjengelige i Lofoten.

Torsk, kveite og sei, tang, sopp og ville bær, fjellharer, ryper og lam (for å nevne noen få) forteller om et helt unikt landskap som styrer vår daglige meny.

Listen over leverandører utvider seg stadig, og består av fine venner som ikke bare produserer, men som også sjenerøst deler sin spesifikke kompetanse - på godt nordnorsk vis. Alle disse velsmakende råvarene serveres til slutt på unike tallerkener designet og utformet av vår talentfulle, lokale keramiker Gunvor Anita.

Hjertelig velkommen!

Åpningstider 2024

Vi holder stengt gjennom vinteren, og ser frem til å ønske deg velkommen i 2024. Vi åpner dørene igjen i februar. For mer informasjon, kontakt oss gjerne på reception@holmenlofoten.no.

Pris restaurant

Middag kr 1490,-
Drikkepakke kr 1250,-

Vi kan tilrettelegge for større grupper utenfor normale åpningstider.

NB! Restauranten holdes stengt under alle Kitchen On The Edge eventer.

MATALLERGIER

Vennligst oppgi eventuelle matallergier eller andre forhold som må tas hensyn til (eks intoleranser eller graviditet) ved reservasjon. Vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine preferanser, så fremt det lar seg gjøre for kjøkkenet. Vær oppmerksom på at fisk og kjøtt utgjør en stor del av menyene våre, men vi har også vegetariske/veganske alternativer til de som ønsker det.