Restaurant i Lofoten med stolte tradisjoner

Gjennom flere generasjoner har Holmen Lofoten bevart de unike mattradisjonene med de mangfoldige råvarene fra havet og fjellene i Lofoten.

Tilværelsen er kanskje ikke like brutal som før, da våre forfedre kjempet for råvarene, men kjærligheten og omsorgen for de fantastiske og mangfoldige råvarene er like sterk som før.

Med god tilgang til torsk, kveite og sei, tang, sopp og ville bær, fjellharer, ryper og lam (for å nevne noen få) har vi alle forutsetninger for unike smaksopplevelser.

Inspirasjon fra det lokale

Inspirasjonen finner man rett utenfor kjøkkendøren, hvor et vilt og spennende spiskammer venter. Her vil kreative tanker settes i gang hos enhver kokk. Når du kommer hjem til Holmen med saltvannshår og våte støvler forstår du fort hvorfor fiskestangen og urtekurven er like viktige redskaper som skjeen og gryten.

Selvforsynt restaurant

Å være selvforsynt i størst mulig grad, er viktig for oss i et miljøperspektiv. I et øysamfunn der mye styres av været, er det heller ikke like lett å få levering fra fastlandet. Dette har gjort oss enda mer bevisst på å benytte de lokale råvarene og produktene som er tilgjengelige i Lofoten.

Besøk vår anerkjente restaurant og opplev uforglemmelige smaksopplevelser fra Lofoten!