Restaurant

Send oss en email for reservering av bord

Havet og fjellene rundt Holmen Lofoten har forsynt innbyggerne i generasjoner, og vi ønsker å ta vare på og bevare denne måten å leve på. I et øysamfunn der mye styres av været, er det heller ikke like lett å få levering fra fastlandet. Dette har gjort oss enda mer bevisst på å benytte de lokale råvarene og produktene som er tilgjengelige i Lofoten.

Torsk, kveite og sei, tang, sopp og ville bær, fjellharer, ryper og lam (for å nevne noen få) forteller om et helt unikt landskap som styrer vår daglige meny.

Listen over leverandører utvider seg stadig, og består av fine venner som ikke bare produserer, men som også sjenerøst deler sin spesifikke kompetanse - på godt nordnorsk vis. Alle disse velsmakende råvarene serveres til slutt på unike tallerkener designet og utformet av vår talentfulle, lokale keramiker Gunvor Anita.

Hjertelig velkommen

ÅPNINGSTIDER

14th February – 1st of June
Middag mandag - søndag
Satt 6-retters meny, kun forhåndsbooking

1st of June – 8th September
Middag mandag - søndag
Daglig endret a la carte meny

17 oktober - 14 november
Middag onsdag - søndag
Satt, 6-retters meny, kun bordbestilling

15 november - 18 desember
Middag fredag - lørdag, kun bordbestilling
Julebordsmeny

NB! Restauranten holdes stengt under alle Kitchen On The Edge eventer.

 

MATALLERGIER

Vi setter pris på at eventuelle matallergier eller andre forhold som må tas hensyn til (eks intoleranser eller graviditet) oppgis ved reservasjon. Vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine preferanser, så fremt det lar seg gjøre for kjøkkenet. Vær oppmerksom på at fisk og kjøtt utgjør en stor del av menyene våre, men vi har også vegetariske/veganske alternativer til de som ønsker det.