Hos oss blir ting gjort litt annerledes. Holmen Lofoten er en tilbaketrukket samling av tradisjonelle rorbuer og nye hotellrom ytterst i Lofoten. Nylige restaureringer har gjort rorbuene til et koselig sted å bo samtidig som de har beholdt all sin opprinnelige sjarm og magi. I våre nye bygg møtes moderne og tradisjonell arkitektur og materialer. Her kan du nyte all den komfort du skulle trenge, omgitt av klassisk, skandinavisk stil. Dette er en annen type luksus, som følger rytmen til naturen og landskapet.

SUITE LEILIGHETER

Det siste tilskuddet til Holmen Lofoten er to eksklusive suiter i nordisk design, som tilbyr all den komfort og luksus man kan ønske seg. Hver leilighet består av to dobbeltrom, bad med sauna, stue med kjøkkenkrok og vedovn. Den vidstrakte panoramautsikten gjør at du fra stuen kan oppleve Sør-Vestens storslåtte stormer mens du inne nyter ly og varme foran peisen. * Suitene ferdigstilles i 2021

RORBU

Gjennom generasjoner har masser av hardbarkede fiskere trosset vinterens røffe og brutale forhold, på jakt etter Skreien som migrerer til Lofoten for å gyte. Rorbuer (Ro – som i robåt, og bu – som i bo) var enkle konstruksjoner som huset båtmannskapene som jobbet, spiste, hvilte og bodde sammen i fiskesesongen. Holmen Lofoten har gjennomgått en møysommelig restaureringsprosess, med fokus på å beholde anleggets originale struktur og historiske stil. *Alle rorbuene har minimum 3 netters opphold.

Ingebua: rorbu inntil 5 personer
Tømmerkjernen fra vår eldste rorbu dateres tilbake til 1827. Denne rorbua består av et oppholdsrom med peis, kjøkken med spiseplass og bad. I oppholdsrommet finner du tradisjonelle plassbygde køyesenger i en luksuriøs utførelse, som gir muligheten for en ekte Lofot-opplevelse.

Gustavbua og Roaldbua: rorbuer inntill 10 eller 11
Våre to største rorbuer har i tillegg til fasilitetene i Ingebua, et ekstra bad, samt sofakrok og hems med ekstra senger. Kontakt oss gjerne for gruppepriser; våre større rorbuer er ofte er en god løsning om man reiser mange sammen.

TWIN & DOUBLE ROOMS

Våre dobbeltrom og tomannsrom har en minimalistisk skandinavisk stil, med utsikt til hav og fjell. Disse rommene har eget bad, bagasjeoppbevaring, te- og kaffefasiliteter samt oppvarming. Perfekt for par eller to som reiser sammen.