fbpx

Unik overnatting i spektakulær skandinavisk stil

Holmen Lofoten er en tilbaketrukket samling av tradisjonelle rorbuer og nye hotellrom ytterst i Lofoten.

Ved hjelp av moderne og tradisjonell arkitektur i kombinasjon med originale materialer, har vi sørget for å bevare den opprinnelige sjarmen og magien vi har gitt våre gjester opp gjennom årene.

Hos oss skal du kunne nyte all den komfort du skulle trenge, omgitt av klassisk, skandinavisk stil. Dette er en annen type luksus, som følger rytmen til naturen og landskapet.

Et opphold hos oss handler om så mye mer enn å bare ha et sted å hvile om natten. Hos oss får du oppleve alt det som gjør Lofoten til et av verdens edleste juveler, og så mye mer. På dagtid er det selvfølgelig flere aktiviteter og opplevelser dere kan gi dere ut på, alt fra fantastiske kulinariske opplevelser og begivenhetsrike keramikk kurs til idylliske fjellturer og spennende båtturer. Men når dagen er omme er ikke eventyrer over, heller tvert imot.

Hos oss vi du oppleve en spektakulær overnatting, der naturens krefter gir sjelen en ro vi alle søker etter. Den behagelige lyden av bølgene som treffer berget og den spektakulære utsikten som omfavner deg får deg til å falle inn i en slags transe man ellers ikke opplever i det daglige, travle liv. Med andre ord vil en slik unik overnatting uten tvil være en magisk opplevelse for deg og dine kjære.

Rorbuer med panoramautsikt

Inne i rorbuen kan du nyte den magiske panoramautsikten, mens du ser naturens krefter leke med havet. Samtidig kan du føle deg trygg og varm foran vedovnen. Holmen Lofoten er et sted der man kan ta noen steg tilbake i en ellers travel hverdag fult med distraksjoner.

Overnatting for en hver smak

Holmen Lofoten kan med stolthet tilby et unikt utvalg av overnattingsmuligheter.
Hos oss kan du velge mellom:

Rorbuer

Holmen Lofoten har gjennomgått en møysommelig restaureringsprosess, med fokus på å beholde anleggets originale struktur og historiske stil. Hos oss finner du rorbuer for 1-2 personer og Ingebua (inntil 5 personer) og Gustavbua og Roaldbua (inntil 10-11 personer).
Rorbuene består av oppholdsrom med peis, kjøkken med spiseplass og bad. I oppholdsrommet finner du tradisjonelle plassbygde køyesenger i en luksuriøs utførelse, som gir muligheten for en ekte Lofot-opplevelse.

Dobbeltrom og tomannsrom

Våre dobbeltrom og tomannsrom har en minimalistisk skandinavisk stil, med utsikt til hav og fjell. Rommene har eget bad, bagasjeoppbevaring, te- og kaffefasiliteter samt oppvarming. Perfekt for par eller to som reiser sammen.

Suite leiligheter

Holmen Lofoten har nylig utvidet vårt overnattingstilbud med to eksklusive suiter – perfekt for deg som ønsker overnatting i nordisk design, og med all den komfort og luksus man kan ønske seg. Suitene består av to dobbeltrom, bad med sauna, stue med kjøkkenkrok og vedovn. Med panoramautsikten fra stuen kan du oppleve Sør-Vestens storslåtte stormer mens du nyter ly og varme foran peisen.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon i forbindelse med overnatting hos oss i Holmen Lofoten!

Du kan også lese mer om våre overnattingsmuligheter her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for nyheter, historier og oppskrifter