fbpx

Unik overnatting i spektakulær skandinavisk stil

Holmen Lofoten er en tilbaketrukket samling av tradisjonelle rorbuer og nye hotellrom ytterst i Lofoten.

Ved hjelp av moderne og tradisjonell arkitektur i kombinasjon med originale materialer, har vi sørget for å bevare den opprinnelige sjarmen og magien vi har gitt våre gjester opp gjennom årene.

Hos oss skal du kunne nyte all den komfort du skulle trenge, omgitt av klassisk, skandinavisk stil. Dette er en annen type luksus, som følger rytmen til naturen og landskapet.

Overnatting for en hver smak

Holmen Lofoten kan med stolthet tilby et unikt utvalg av overnattingsmuligheter.
Hos oss kan du velge mellom:

Rorbuer

Holmen Lofoten har gjennomgått en møysommelig restaureringsprosess, med fokus på å beholde anleggets originale struktur og historiske stil. Hos oss finner du rorbuer for 1-2 personer og Ingebua (inntil 5 personer) og Gustavbua og Roaldbua (inntil 10-11 personer).
Rorbuene består av oppholdsrom med peis, kjøkken med spiseplass og bad. I oppholdsrommet finner du tradisjonelle plassbygde køyesenger i en luksuriøs utførelse, som gir muligheten for en ekte Lofot-opplevelse.

Dobbeltrom og tomannsrom

Våre dobbeltrom og tomannsrom har en minimalistisk skandinavisk stil, med utsikt til hav og fjell. Rommene har eget bad, bagasjeoppbevaring, te- og kaffefasiliteter samt oppvarming. Perfekt for par eller to som reiser sammen.

Suite leiligheter

Holmen Lofoten har nylig utvidet vårt overnattingstilbud med to eksklusive suiter – perfekt for deg som ønsker overnatting i nordisk design, og med all den komfort og luksus man kan ønske seg. Suitene består av to dobbeltrom, bad med sauna, stue med kjøkkenkrok og vedovn. Med panoramautsikten fra stuen kan du oppleve Sør-Vestens storslåtte stormer mens du nyter ly og varme foran peisen.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon i forbindelse med overnatting hos oss i Holmen Lofoten!