Romantisk overnatting i idylliske Lofoten

Gjennom flere generasjoner har Holmen Lofoten bevart den unike arkitekturen og videreført de lokale tradisjonene for våre gjester. Med klassisk skandinavisk stil skal dere kunne nyte komforten som følger rytmen til naturen og landskapet i Lofoten.

Nyt en romantisk overnatting med panoramautsikt ut mot den uvirkelige naturen. Mens dere krøller dere sammen i et teppe rundt vedovnen inne i deres egen rorbu, kan dere beundre synet av naturens krefter som leker med havet.

Holmen Lofoten er med andre ord det perfekte stedet for deg som vil ta med din kjære på en romantisk overnatting dere aldri kommer til å glemme. Kanskje du kan overraske kjæresten din med en tur til et av verdens mest idylliske steder? Nyt valentines, jubileum, eller bare en romantisk get away her i denne vakre oasen av et sted. Holmen Lofoten er den perfekte kombinasjonen av romantikk og natur, der dere kan nyte deilig mat, uvirkelige utsikter og vakker arkitektur, alt på samme tur.

En slik romantisk overnatting finner man ikke i storbyene. Her kan dere sammen komme i kontakt med naturen og oppleve en indre ro uten like, uten noen slags forstyrrelser fra menneskeskapt støy. Biler som tuter, fotgjengere som skravler og alarmer som går finnes nemlig ikke på Lofoten. Her kan dere knytte bånd i fred, kjenne på hverandre energi, og skape minner som varer livet ut. Ikke glem kameraet slik at du kan fange denne romantiske overnattingen for alltid.  

Mer enn bare romantisk overnatting

På dagtid er det flere spennende, romantiske og lærerike aktiviteter du og din kjære kan gi dere ut på. Ta med kjæresten din på en romantisk og autentisk matopplevelse, et forfriskende havbad eller kanskje et kreativt kurs her på hotellet.

Alternative overnattingsmuligheter

Holmen Lofoten tilbyr langt mer enn rorbuer, og kan med stolthet vise til våre dobbeltrom og tomannsrom, men også suite leiligheter. Rommene er designet i skandinavisk stil og har alle forutsetninger for å skape magiske opplevelser.

Romantisk overnatting på suite

Ønsker du å gjøre noe ekstra romantisk for din elskede eller noen du er glad i har vi nybygde suiter i nordisk design med fantastisk utsikt. Suitene våre består av to dobbeltrom, noe som gjør dette det perfekte stedet om dere ønsker en romantisk dobbeldate. Det er selvfølgelig også stue med kjøkkenkrok i leiligheten, samt vedovn som dere kan fyre opp om været skulle være rufsete. Med panorama vinduer kan du nyte den fantastiske utsikten uansett vær. Her i Lofoten kan vi ha fire årstider på en dag, og stedet i seg selv kan byr på mye romantisk stemning med vakker natur, fjellene og havet.

Lofoten er et av de vakreste stedene du besøke i Norge, og vi ønsker dere alle velkommen til et fantastisk opphold hos oss. Vi vil legge til rette for at dette blir et minneverdig opphold for deg og din kjære.

Frister det å bestille en romantisk overnatting for deg og din kjære kan du ta kontakt med oss på telefon, mail eller sende en forespørsel her på nettsiden.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon!