fbpx

Rorbuferie i Lofoten – Tradisjoner kombinert med luksus og idyll

Gjennom generasjoner har masser av hardbarkede fiskere trosset vinterens røffe og brutale forhold, på jakt etter Skreien som migrerer til Lofoten for å gyte. Rorbuer var enkle konstruksjoner som huset båtmannskapene som jobbet, spiste, hvilte og bodde sammen i fiskesesongen.

Holmen Lofoten har gjennomgått en møysommelig restaureringsprosess, med fokus på å beholde rorbuenes originale struktur og historiske stil i kombinasjon med luksus og idyll. Her kan du nyte all den komfort du skulle trenge. Opplev en annen type luksus, som følger rytmen til naturen og landskapet.

Ingebua – rorbu for inntil 5 personer

Tømmerkjernen fra vår eldste rorbu dateres tilbake til 1827. Denne rorbua består av et oppholdsrom med peis, kjøkken med spiseplass og bad. I oppholdsrommet finner du tradisjonelle plassbygde køyesenger i en luksuriøs utførelse, som gir muligheten for en ekte Lofot-opplevelse.

Gustavbua og Roaldbua – rorbuer inntil 10-11

Våre to største rorbuer har i tillegg til fasilitetene i Ingebua, et ekstra bad, samt sofakrok og hems med ekstra senger. Kontakt oss gjerne for gruppepriser; våre større rorbuer er ofte er en god løsning om man reiser mange sammen.

Alle rorbuene har minimum 3 netters opphold.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre rorbuer!