REISE

VEI

Holmen Lofoten ligger på Sørvågen. Følg E10 i retning Å. Vi har egen parkering tilgjengelig.

LUFT

Vår nærmeste flyplass er Leknes, som ligger ca. 1 times kjøring fra Holmen Lofoten. Vi kan være behjelpelige med transport på forespørsel.

HAV

Den lokale ferga fra Bodø til Moskenes går året rundt, to ganger om dagen, med betydelig flere avganger i sommermånedene. Holmen Lofoten ligger ca. 5 minutters kjøring fra Moskenes fergeleie.

Kontakt

For bestilling og forespørsler, kontakt oss på
+47 934 42 301 eller reception@holmenlofoten.no

Vi svarer på mail mandag - fredag 08.00 - 17.00.

Holmen, Flathaugen 36, 8392 Sørvågen, Lofoten, Norway

Holmen Lofoten kan oppleves på flere måter:

PRISER

Overnatting m/frokost (per natt, frokost inkludert)
  • Tomannsrom eller dobbeltrom, en gjest Nok 2590
  • Tomannsrom eller dobbeltrom, to gjester Nok 2990
  • Rorbu, 1-3 gjester (minimum 3 netter) Nok 5250
  • Rorbu, pris per gjest utover 3 personer (minimum 3 netter) Nok 750
  • Suite leilighet, to gjester Nok 7500
  • Suite leilighet, fire gjester Nok 10500
Kitchen On The Edge Of The World
  • Fullt arrangement, delt tomannsrom eller dobbeltrom, per person £ 4700
  • Fullt arrangement, to personer i delt rorbu, per person £ 5300
  • Fullt arrangement, to personer i delt suite leilighet, per person £ 5800
Private bestillinger
  • Eksklusiv leie eller mindre grupper, på forespørsel POA

NB! Rorbuene har plass til 1–11 personer, minimum 3 netters opphold
Suitene har to dobbeltrom med opptil 2 sengeplasser i hvert rom
10% rabatt på «morgenfugl»-bestilling er tilgjengelig for Kitchen On The Edge, og må bestilles minimum 18 måneder i forveien

NÅR KAN MAN REISE?

“Everything you do here is dictated by the elements. You might have clear skies and see the Northern Lights. You might come under the hammer of the gods, get snowed in and have to cosy up in front of the fire. You have to be practical in the Lofoten Islands and think on your feet. It’s a different kind of luxury. Nature determines absolutely everything, nothing is superimposed. The invitation is to stand and see what’s in front of you.” – Valentine Warner

SKREI-SESONG

Mars er selve essensen av Lofot-livet. I polarsirkelen er dette en tid for gjenoppvåkning og medgang. Solen vender tilbake og øyene våkner igjen til live etter vintermørket. Skreien vandrer fra Barentshavet i nord nedover til det varme vannet i Lofoten for å gyte og beite. Fiskerne søker lykken på havet og Skreien henges igjen opp til tørk på fiskehjeller langs hele Lofoten, en tradisjon som er bevart siden Vikingtiden. Vi nyter det fantastiske vinterlyset, spekteret av naturlige farger og rikelig med nysnø, og er vi heldige får vi også sett et spektakulært lysshow på himmelen.

MIDNATTSSOL

I Juni har endelig snøen smeltet og Lofot-faunaen forvandles i en forrykende fart til en myriade av godbiter og grønne vekster. Syrlige, skarpe surblad dekker de lavere fjellene, mens ørreten biter godt på kroken for de som trekkes mot fiskevannet. Kanskje frister det også med en avslappende svømmetur i fjellheimen? Geitene produserer rik melk til prisvinnende, lokale oster samtidig som vi sanker urter og blomster til smakfulle drinker. Midnattssolen varmer godt på himmelen og det er vanskelig å motstå fristelsen til å holde seg våken natten lang, helst på en fjelltopp over et glitrende hav.

HØST

I september forvandles Lofoten til et fyrverki av farger; fjelltoppene brenner i gylne, okergule toner der de ruver over et vilt og vakkert smaragdgrønt hav. Natten vender tilbake og er vi heldige ser vi glimt av det dansende nordlyset over oss. Nedenfor bobler mosen av sopp mens havet bugner av fisk. Steinovnen tennes for overdådige middager mens kjøkkenet fermenterer og sylter smakfulle råvarer som skal vare gjennom vinteren. Deilige høstlukter, fargerike trær, modne bær og synet av ryper og harer som snart blir hvite fyller opp sansene våre. Høsten er og forblir en favorittårstid på Holmen.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

VÆR
Vi anbefaler at du pakker for all slags vær. Her i Nord-Norge kan vi oppleve fire sesonger på en dag. Temperaturene kan variere sterkt mens du er på fjelltur eller ute på havet. En fullstendig pakkeliste er tilgjengelig ved bestilling av opphold.

MATALLERGIER
Vi setter pris på at eventuelle matallergier eller andre forhold som må tas hensyn til (eks intoleranser eller graviditet) oppgis ved reservasjon. Vi gjør vårt beste for å imøtekomme dine preferanser, så fremt det lar seg gjøre for kjøkkenet. Vær oppmerksom på at fisk og kjøtt utgjør en stor del av menyene våre, men vi har også vegetariske/veganske alternativer til de som ønsker det.

FAMILIER
Holmen Lofoten ønsker familier hjertelig velkommen. Våre rorbuer og uteområder gir god plass for barn og ungdom å utforske. Barn under 2 år bor gratis. Vi anbefaler ikke Kitchen On The Edge Of The World som et arrangement for barn under 18 år, men vi er åpne for unntak. Selv om dette i utgangspunktet ikke er et ”familiearrangement”, kan det være at eldre barn kan bli med, sammen med foreldre. Hvis du ønsker å diskutere et mer barnevennlig arrangement på Holmen Lofoten, kan du ta kontakt for nærmere avtale.

DYR
Holmen Lofoten er et naturlig hekkested for en rekke fugler og sjøfugler, og vi prøver derfor å holde hunder unna, spesielt i hekketiden. For å ivareta gjester med allergier, tillater vi heller ikke kjæledyr resten av året. Gjennom vinteren har vi rett som det er besøk av oter. Havørn er fast gjest i området året rundt.

BESTILLINGSVILKÅR

Overnatting m/frokost
* Endrede bestillingsregler for 2021 *
En ikke-refunderbar betaling på 50% forfaller etter bekreftelse av bookingen. De resterende 50% belastes 60 dager før oppholdet. Ved avbestillinger mer enn 60 dager før ankomst belastes ikke de resterende 50%. Ved avbestillinger mindre enn 60 dager før ankomst belastes restbeløpet (50%) i sin helhet. Hvis du ikke kan delta på grunn av Covid-19-relaterte årsaker, kan eventuelle innbetalinger til Holmen Lofoten brukes som en kreditt for et fremtidig opphold. Dersom vi blir nødt til å stenge, eller kansellere ditt opphold hos oss på grunn av Covid-19, vil du få valget mellom å flytte oppholdet fremover i tid, eller å få beløpet refundert.

Restaurant
Hvis du ønsker å avbestille din reservasjon, vennligst informer teamet minst 24 timer før, via telefon eller e-post.

Kitchen On The Edge Of The World / Privat arrangement
En ikke-refunderbar betaling på 50% forfaller etter bekreftelse av bookingen. De resterende 50% belastes 60 dager før oppholdet. Ved avbestillinger mer enn 60 dager før ankomst belastes ikke de resterende 50%. Ved avbestilling mindre enn 60 dager før ankomst belastes restbeløpet (50%) i sin helhet. Hvis du ikke kan delta på grunn av Covid-19-relaterte årsaker, kan eventuelle innbetalinger til Holmen Lofoten brukes som en kreditt for et fremtidig opphold. Dersom vi blir nødt til å stenge, eller kansellere ditt opphold hos oss på grunn av Covid-19, vil du få valget mellom å flytte oppholdet fremover i tid, eller å få beløpet refundert.

Venner av Holmen Lofoten