Wild and wonderful .. something between a restaurant with rooms, a luxury safari camp and a boutique hotel
The Telegraph
A gourmet hideaway.. a nugget of decadence against the howl of the wild
Suitcase Magazine
In short, it’s a feast, but the food and drinks are only part of it. All the senses are engaged
Conde Nast Traveller
An epic location.. a kind of eco-hotel hung on the edge of a fjord in Northern Norway looking out at a great mountain
Financial Times
Uansett årstid, vil du finne tilbake til naturen sin rytme når du kommer til oss. Ingunn Rasmussen, Skaper og eier av Holmen Lofoten
SISTE NYTT
Vi holder åpent for overnatting med frokost, og ser frem til å ønske deg velkommen. Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler, og respekterer de retningslinjer som gis fra norske myndigheter, slik at vi kan ivareta sikkerheten både for gjester og egne ansatte.
I restauranten tar vi imot bestilling fra grupper på min. 8 – maks 16 personer.
Dersom du har spørsmål relatert til reservasjon, kan du nå oss på mail her.
Du kan også holde deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.
Hjertelig hilsen Holmen Lofoten teamet.
SISTE INNLEGG

Kitchen On The Edge June 2021
Travel and COVID permitting, we are beyond excited to have Nuno Mendes working wonders with the wild ingredients we’re surrounded by here in our Arctic larder.

The life-giving Skrei
The Norwegian Arctic cod population is one of the most well-managed fish stocks in the world, and the reason people were able to survive so far north.